Begane grond Eerste verdieping
Hotelkamers

127 Hotelkamers verdeeld over 3 etages. Alle kamers hebben televisie en een eigen badkamer met douche en toilet. U overnacht in een zeer rustige, bosrijke omgeving.

Afrikazaal

Een sfeervolle zaal met uitzicht op de bossen. Rustgevend en inspirerend.
Te koppelen met de Aziëzaal.

Amerikazaal

Een zaal met een oppervlakte van 173m², 130 personen in theateropstelling. De bijzondere lampen geven sfeer aan deze zaal. Uitzicht op het bos.

Aziëzaal 2

Gecombineerd met Aziëzaal 1 is het een heel ruime zaal op de begane grond. Deze zaal kan ook gekoppeld worden aan de Afrikazaal. Dan is de ruimte zeer geschikt voor een beurs of een posterpresentatie.

Aziëzaal1

Een zaal van 100m² en een hoogte van 3,5 meter. Dus veel mogelijkheden voor diverse opstellingen en doeleinden. Gecombineerd met Aziëzaal 2 is het een heel ruime zaal op de begane grond (200m²). Presentaties blijven in deze grote zaal goed zichtbaar vanwege een extra scherm halverwege de zaal.

zaal10

Een zaal van 40m², op de begane grond. Vanwege de centrale ligging ook zeer geschikt als secretariaatsruimte.

Restaurant en Bar

Het meubilair van het restaurant is recent vernieuwd. Warme kleuren en mooie materialen zorgen voor een perfecte sfeer. Het restaurant is verdeeld in drie ruimten waardoor het geheel niet massaal oogt. In het grote restaurant heeft u uitzicht op het bos. De bar is ruim maar gezellig. Ook voor kleine groepen. Er zijn zitplaatsen aan de bar en diverse zitjes. Er is een televisie aanwezig.

Lounge

Een gezellige ruimte met diverse zithoeken en hoge zitjes. Er liggen landelijke dagbladen en magazines. Televisie kijken is eveneens mogelijk. Lunch of diner voor kleine groepen behoort hier ook tot de mogelijkheden, evenals ontvangsten. Er is een vaste congresbalie.

Europazaal

Deze prachtige congreszaal is geheel gerenoveerd. Door plaatsing van een balkon is er ruimte voor 600 personen. De Europazaal is voorzien van het allernieuwste op het gebied van licht, geluid en techniek. Zoals videoconferencing en picture-in-picture. Perfecte akoestiek. Informeer naar de mogelijkheden.

Hotelkamers

127 Hotelkamers verdeeld over 3 etages. Alle kamers hebben televisie en een eigen badkamer met douche en toilet. U overnacht in een zeer rustige, bosrijke omgeving.

Zaal 13a

Samen met zaal 13 de enige zaal die alleen per trap bereikbaar is. Deze zaal is te koppelen met zaal 13; oppervlakte is dan 92m². Toiletten naast de zaal.

Zaal 13

Samen met zaal 13a de enige zaal die alleen per trap bereikbaar is. Deze zaal is te koppelen met zaal 13a; oppervlakte is dan 92m². Toiletten naast de zaal.

Zaal 9

Deze zaal is zeer geschikt voor vergaderingen of subsessies tot 10 personen. Zaal 9 heeft daglicht.

Zaal 8

Deze zaal ligt aan de voorzijde van ons pand dus uitzicht op de bossen. Een prima zaal voor trainingen. Oppervlakte is 34m².

Zaal 5

Net als zaal 3 en 4+4a. Te koppelen maar ook los zeer geschikt voor trainingen, cursussen en workshops.

Zaal 4

Te koppelen met zaal 3 en/of 5. Airconditioning aanwezig. Centraal in het pand.

Zaal 3

Een mooie zaal aan de voorkant van ons pand. Afmeting is 56m². Te koppelen met zaal 4+4a+5.

Vide 2

Een van de twee nieuwe zalen aan de voorzijde van ons pand. Prachtig uitzicht! Via een paneel in de zaal bedient u zelf onder andere het licht, de verduistering en de airconditioning. Oppervlakte Vide 2 is 42m².

Vide 1

Een van de twee nieuwe zalen aan de voorzijde van ons pand. Prachtig uitzicht! Via een paneel in de zaal bedient u zelf onder andere het licht, de verduistering en de airconditioning. Gekoppeld met Videzaal 2 is de oppervlakte 92m².